17 diciembre, 2007

Adios con el corazón

Harto de las tonterias del Blogger y de personalizar mi plantilla hasta el hastio, me voy a Wordpress. Allí no te dejan personalizar muchas cosas (y puedes romper menos cosas)

De aqui en adelante

La independencia es la solucion

Quan una capital així, hegemònica i omnímode, esdevé ciutat estat per antonomàsia, com a l’antiga Grècia o a la Florència renaixentista i els altres pobles allunyats, però sota la seva tutela, no l’entenen, el millor és prendre decisions. Quan una part del tot es converteix en el tot i es menja les altres parts i les ninguneja o dissol, el millor que pot fer és independitzarse de la resta i no viure llastat, hipotecat, amb el creixement vital i filosòfic castrat. Madrid mereix fer reeixir el seu potencial i plasmar-lo en un estat propi i independent. Autodeterminació per a Madrid!

Les ciutats estat com a enclavament polític són possibles avui dia, encara que estiguin encerclades per les fronteres dels països veïns. Ho veiem en el cas d’Andorra, Liechtenstein i altres més. Proposo crear un moviment solidari per aconseguir que Madrid sigui un nou estat de la Unió Europea i de l’ONU. I de Madrid al cel!

sigue

Miquel Sánchez, historiador

16 diciembre, 2007

¿El canon de la SGAE? Por aqui

Rajoy dice no al canonRajoy: "El canon digital es inaceptable, antiguo y arcaico y no pueden pagar todos los ciudadanos sobre la base de que son sospechosos de hacer cosas que no son legales"
Increible. Este hombre siempre consigue sorprenderme. Lo proximo es que se tome unas cañas con Stallman.
En cualquier caso, bienvenida sea la caida del guindo del PP en este tema. ¿Pero, no era que se habian equivocado?

Yo, por mi parte, y para no repetir, en este asunto suscribo todo lo que dice el jefe.


Otra de propina, cortesía de marianorajoi:

06 diciembre, 2007

Manel Fontdevila homenajea a Hergé


O la ETA homenajea a Rastapopoulos